Egy szépen elrendezett album mindenképpen romantikus, maradandó és emlékezetes ajándék bármely alkalomra… esküvő, születésnap, ballagás, baráti összejövetel, nyaralás stb. De akár saját magunk részére is megörökíthetjük egy-egy esemény legjobb képeit. Bármikor elővehetjük és megidézhetjük a kellemes emlékeket párunk vagy ismerőseink körében. Sokkal izgalmasabb és jobb úgy élménybeszámolót tartani a családnak és barátoknak, feleleveníteni az emlékeket, ha egy praktikus, stílusos fotóalbumban lapozhatjuk végig a fotóinkat..

A legjobb képeinkből összeválogatott albummal biztosan örömet okozunk, ha bármilyen alkalom adódik az ajándékozásra.

Borító + 44 képes belső oldal ( a borító belső oldal és a mellette lévő belső oldal fehér). Bővíthető 2 oldalanként, melynek felára 400 Ft. A minimum oldalszám ennél a fotókönyv típusnál a 24 oldal, ennél kevesebb oldalt nem tudunk lekötni.
Ennél a fotókönyv típusnál a ragasztókötés miatt, a gerincnél 1-2 mm nem látható, mert a könyv nem nyílik 180 fokban úgy, ahogy a panoráma fotókönyv esetében. Ezért ebbe a fotókönyvbe nem praktikus gerincen átnyúló képeket szerkeszteni.

VÁLASZD KI A SABLONT

A megadott sablonok közül válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat

SZERKESZD AMILYENRE SZERETNÉD

A rengeteg elemből álló szerkesztőnkben saját ízlésed alapján alakíthatod

ONLINE FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Miután végeztél a szerkesztéssel, a kosárban egyszerűen lehet fizetni

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS KÖNNYEDÉN

Innentől nincs más dolgod, mint várni, és házhoz szállítjuk az egyedi terméked