Ez végtelenül egyszerű! Egyszerre több dolog is lehet a virtuális kosaradban, pont úgy, mintha több könyvet rendelnél egy online könyvcégtől. Arra azonban ügyelj, hogy ha egyszer már véglegesítetted a megrendelésedet, azt már nem lehet visszacsinálni. Legfeljebb újra végigjárod a folyamatot, és akkor végzed el a szükséges módosításokat. De ebben az esetben is ki kell fizetned az elsőnek véglegesített megrendelésedet, és persze az összes többi utána következőt is.

Természetesen ilyesmit is vállalunk. A céges arculattervezés például megrendelhető lesz, de egyéni kérésekre is van lehetőség.

Igen, az egy darabra eső ár fokozatosan csökken, minél többet rendelsz.

Igen. Ez esetben a legjobb, ha igénybe veszed ID-Check szolgáltatásunkat is, hogy biztos az az ember kapja meg, akinek szánod.

Parturient sociosqu in vestibulum vivamus accumsan nam tellus curae a at a dapibus a natoque lacus vestibulum hac elementum morbi morbi maecenas eros lorem in a vestibulum imperdiet in.

Adipiscing primis torquent vivamus ut a condimentum neque ac.

A PayPal online működő banki rendszer, amellyel nagyon biztonságosan, egyszerűen, gyorsan intézheted az átutalásokat.

Papíron kívül, tudunk nyomtatni többféle műanyagra, öntapadadós műanyagra, szintetikus anyagokra mint például az eltéphetetlen tyvek.

1:1 méretben az ideális felbontás 300 dpi (120 képpont/cm). Kisebb felbontású képet is elküldhetsz, de 225 dpi alatt számítanod kell arra, hogy a végleges anyagon homályos, pixeles lesz a fotó, esetleg más minőségi hibák jönnek elő. Legjobb, ha egy másik kép mellett döntesz, amelynek a felbontása elég nagy az adott mérethez.

Ezt a problémát nektek kell megoldanotok. Bár a futároknál szokott lenni apró, ha az előző helyen is pont nagy címlettel fizettek, nálad gondban lehet. Legjobb, ha előre készülsz a megfelelő összeggel, vagy a helyszínen kerestek valamilyen megoldást.